DISNEY ON ICE

DOI Logo      disneyonice.com 

Brengt de geliefde Disney Figuren tot Leven op het IJs

Enthousiaste fans van alle leeftijden staan in de rij voor een prachtige herinnering als ze betoverd worden en alle favoriete Disney figuren door prachtige ijssprookjes zien schaatsen en dansen. Elke show is een adembenemend schaatsavontuur vol bekroonde muziek, prachtige kostuums en schitterende effecten. Het combineren van de ongelooflijke talenten van schaatsers van wereldklasse met de hartverwarmende verhalen en favoriete Disney figuren resulteert in een magische ervaring die iedere generatie zal blijven inspireren.

 

DISNEY LIVE!

DL Logo v2     disneylive.com

Interactief Theater voor het hele Gezin

Families wereldwijd kunnen genieten van de pracht van deze intieme, interactieve theaterbeleving! Dankzij theaterkunst komen de populaire Disney figuren tot leven op het toneel met betoverende verhalen, innemende choreografie, prachtige kostuums en een zinderende muzikale flair – deze combinatie zal de eerste theaterervaring van onze jongste fans onvergetelijk maken. Het publiek zingt en stampt mee en lacht om de grappen terwijl sprookjes uitkomen en de Disney vrienden zich helemaal laten gaan in schitterende shows die bezoekers van alle leeftijden zullen betoveren.

  

MARVEL UNIVERSE LIVE!

MU Logo v4     marveluniverselive.com

Alle Marvel fans verzamelen! Marvel Universe LIVE! komt met een geheel nieuwe ervaring op het gebied van live entertainment, met een spetterende show zoals het publiek deze nog nooit heeft meegemaakt. Kijk mee hoe je favoriete Marvel Superhelden, waaronder Spiderman, The Avengers – Iron Man, Hulk, en anderen, en de dreigende schurken tot leven komen in een show vol actie, te zien in steden in Noord-Amerika. Je zult de energie voelen met de nieuwste effecten, vuurwerk, luchtstunts, vechtsporten, motoren en meer. De show wordt gezien als de technisch meest ontwikkelde liveshow ooit. Bezoek met Marvel fans van alle leeftijden deze unieke, monumentale show. Het lot van het universum hangt ervan af!

 

FELD MOTOR SPORTS®

FMS Logo    feldmotorsportsonline.com

Wonderbaarlijke Motorsportshows van topniveau voor het hele Gezin

Zet je schrap voor een show vol actie en snelle, verbazingwekkende motorsport! Feld Motor Sports® biedt met meer dan 600 evenementen op ‘s werelds beste locaties eersteklas entertainment op het gebied van motorsport. Monster Jam®, Monster Energy Supercross, AMSOIL Arenacross en Nuclear Cowboyz® bieden stuk voor stuk een ongeëvenaarde ervaring voor een betaalbare prijs.

 

MONSTER JAM®

MJ Logo v4     MONSTERJAM.COM

De grootste monstertrucktour ter wereld met meer dan 350 evenementen wereldwijd en bekende Monster Jam trucks zoals: Grave Digger®, Max-D℠, Man of Steel™, El Toro Loco®, Batman™ en vele anderen. Het is het perfecte sport- en entertainmentmerk dat racen, showkunsten en de ultieme ervaring voor fans combineert in een ongelooflijke, adembenemende liveshow. Monster Jam zweept het publiek op met de wereldberoemde monstertrucks met 1500 pk, adembenemende stunts en verbazingwekkende obstakels.

 

MONSTER ENERGY AMA SUPERCROSS

SC Logo     supercrossonline.com

Deze grootste shows op het gebied van motorcross ter wereld trekken ’s werelds beste professionele coureurs aan. Supercross wordt gezien als de ‘koning van de actiesport’ en heeft zich ontwikkeld tot grote invloed op het gebied van levensstijl, entertainment en zelfs mode. Monster Energy AMA Supercross combineert glamour en sterren met het ruige karakter en ongeëvenaarde sportprestaties.

 

AMSOIL ARENACROSS

AC Logo     arenacross.com

Snelheid! Lucht! Gevaar! Deze elementen maken AMSOIL Arenacross tot het beste overdekte racekampioenschap op onverhard terrein. Wat AMSOIL Arenacross onderscheidt van traditionele motorsport is de intieme sfeer waarbij het publiek de actie van dichtbij meemaakt en fans de kans krijgen om de pk’s en zwaartekracht te voelen. Fans krijgen bovendien de unieke kans om de coureurs te ontmoeten en de modder van dichtbij mee te maken op de Monster Energy Track Party, vol interactieve elementen en de uitzonderlijke kans om AMSOIL Arenacross van dichtbij te beleven.

 

NUCLEAR COWBOYZ®

NC Logo v2    nuclearcowboyz.com 

Nuclear Cowboyz® is de nieuwste aanwinst op het gebied van motorsport en revolutioneert de dynamiek van Freestyle motorcross door de competitieve kunsten van de coureurs te combineren met een overtuigende verhaallijn. Met meer dan 1000 stunts vol adrenaline vertelt de zwaartekracht het verhaal. Nuclear Cowboyz® is de meest zinderende productie van freestyle motorcross op superbenzine ter wereld. Het legendarische verhaal over twee krachtige motorcross stammen die overleven in de futuristische wereld wordt verteld in een waanzinnige show vol actie, met dappere luchtcapriolen, stunts die de zwaartekracht tarten, wilde tricks en vuureffecten bijgestaan door energieke muzikale begeleiding.

 

RINGLING BROS. AND BARNUM & BAILEY®

RBB Logo v2     Ringling.com

De Wereldstandaard voor Familievermaak

Een ongekend spektakel! Zelfs na 144 jaar slaagt Ringling Bros and Barnum & Bailey® erin steeds iets nieuws en onvergetelijks neer te zetten. Een stad zal nooit tweemaal dezelfde show te zien krijgen. Ringling Bros. heeft drie tourunits en bezoekt meer dan 120 steden in de Verenigde Staten, waar meer dan 10 miljoen bezoekers elke nieuwe editie van The Greatest Show On Earth® zien. Iedere minuut van de show barst van plezier en enthousiasme door de combinatie van oude circustradities en de nieuwste technologieën. Spannende belevenissen, adembenemende dieren en de allerbeste artiesten uit de hele wereld zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor Kinderen van alle Leeftijden.

 

RINGLING BROS. AND BARNUM & BAILEY CENTER FOR ELEPHANT CONSERVATION®

CEC Logo     elephantcenter.com

Toegewijd aan het verzorgen en behoud van de bedreigde Aziatische Olifant

Deze ultramoderne instelling biedt naast de verzorging van de bedreigde Aziatische Olifant ook aandacht voor voorplanting en onderzoek. De faciliteit is gelegen op ruim 80 hectare ongerept land in centraal Florida en huisvest de grootste duurzame populatie Aziatische olifanten en het succesvolste voortplantingsprogramma in de westerse wereld, met momenteel 26 geboortes. Het grote aantal olifanten biedt wetenschappers de unieke mogelijkheid om de dieren te onderzoeken en hiermee hun gezondheid te verbeteren. Deze kennis wordt gedeeld met wetenschappers wereldwijd – zo is recentelijk een samenwerkingsverband met het eiland Sri Lanka gesloten.

 

FELD ENTERTAINMENT STUDIOS

FES Logo v3     feldentertainmentstudios.com

Waar producties van het hoogste niveau worden voorbereid op het wereldpubliek

Het wereldwijde hoofdkantoor van Feld Entertainment® ligt aan de kust van Florida en huisvest het grootste en meest innovatieve complex van zijn soort ter wereld. Niemand doet wat wij doen en geen andere instelling levert een dusdanig hoge integratie en industriële productiestandaard. Met meer dan 538000 m². onder één dak hebben we de unieke mogelijkheid om de tournee op te zetten, de set te ontwerpen en bouwen, de show te maken en alles in te pakken voor de tournee. Onze complete faciliteit beschikt over een unieke repetitieruimte van 4645 m², ontwerp- en productiefaciliteiten, operationele expertise en administratieve ondersteuning. Dit alles zorgt voor een uitermate hoge kostenbesparing, zowel voor de geroemde producties van Feld Entertainment® als voor producenten die op zoek zijn naar een toneel- en repetitielocatie om hun productie naar het wereldtoneel te brengen. Feld Entertainment Studios biedt simpelweg de kwaliteit en operationele expertise die je verwacht van de wereldleider in live-action familievermaak.